Auris Audio - High End termékek

Auris Audio - High End termékek

Auris Audio - High End

Az Auris Audio hangmérnökök csapata, akik nagyszerű szakmai tapasztalattal rendelkeznek audioerősítők tervezésében. A legnagyobb gonddal és elkötelezettséggel csapatunk megközelíti az egyes projekteket, és a legnagyobb szakmai dimenziót kínálja annak érdekében, hogy végül felajánlja a legmagasabb csúcskategóriájú termékeket. Függetlenül az elektro-akusztikai területen szerzett hatalmas tapasztalatoktól és ismeretektől, folyamatosan bővítjük szakmai fejlődésüket további oktatással, szemináriumokkal, műhelyekkel.

Ezzel a tapasztalattal és a legmagasabb szintű iparág legjobb márkáinak felkutatásával sikerült a modern és a hagyományos elemeket alátámasztani, anélkül, hogy a minőségi ügyek veszélyeztetnék őket.
Az innovatív / kortárs design koncepciójának kiegészítéseként sikerült az Auris Audio-t elhelyezni az audio berendezések legfelső gyártói között.


Tubes

Sok audió rajongó élvezi a csőerősítő meleget, mert a csövek a minőség legfontosabb tényezői.

Az elektronika számára az Auris Audio különböző márkákból és különböző eredetű csövekből áll, amelyek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Minden tételt szigorúan elemezzük annak érdekében, hogy csak a legjobb összetevőket válasszuk ki.

Az Auris Audio termékekben használt vákuumcsöveket egyedi tesztelésnek és belső ellenőrzésnek vetik alá, így csak a legjobb tulajdonságok közül kiválasztott és illesztett párosított csöveket építünk be termékeinkbe.

Az új vákuumcsövek mellett egyes modelleken és ügyfél kérésére gondosan kiválasztott és előzetesen tesztelt NOS (új régi készlet) csöveket is gyártunk, amelyeket évtizedek óta gyártanak olyan gyártók, mint az RCA, RFT, TUNGSRAM, EI, SIEMENS .. .

kondenzátorok

Az Auris Audio szigorúan meghatározza a Mundorf, a Rubicon, a Siemens, az Epcos és az Audiophiler, a Wima által gyártott kondenzátorok sorozatát / tételeit. A termékosztálytól függően a vezető gyártók által gyártott kondenzátorokat beépítjük a technológia "papír, olajfólia", "arany, ezüstolaj", "ezüst-csillám", "polipropilén-polisztirol" technológiákra.

transzformerek

A transzformátorok a minőség lényege, ezért az Auris Audio termékei csak a "Trafomatic" vagy az Auris Audio által gyártott dupla C magot tartalmazó kézi sebes transzformátorokat tartalmazzák. Minden egyes transzformátort szigorúan meghatározott követelményeknek megfelelően gyártanak, így szinte egy lineáris jellemzőt biztosítanak az egész akusztikus / hangzás tartományban.

csatlakozók

Az egyedi gyártmányú csatlakozók az Auris Audio szabványos termékeibe épülnek be, és a WBT ezüstcsatlakozók a Premium osztály egyes termékeibe illenek, vagy az ügyfél kérésére a legfinomabb hangzás.

Alváz

Az alváz ugyanakkor esztétikai és kemény viseletet tesz lehetővé, így garantálva termékeink teljesítményét. Kiváló anyagokból készülnek, elsősorban robusztus és tartós, valamint rezgéscsillapító hatásokkal szemben.

Kísérletek és tesztek

Minden termékünket a nagyon képzett szakemberek által végrehajtott tesztek és ellenőrzések nagyon szigorú követése köti össze.

Minden szerelési szakaszt speciális ellenőrzéseket kapnak, amelyeket a legmagasabb teljesítményű technológia segítségével hajtanak végre. Ha bármelyik terméknek van valamilyen hibája a teszt fázis alatt, azonnal kivonják a gyártósorból.

A tervezési követelmények valamennyi területét alaposan újragondolták számos új megoldással.